Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Zahradní sezona začíná

zahradní sezona začíná

Jakmile se dny začnou prodlužovat a teploty stoupat, je jasné, že přichází ten pravý čas oživit naše zahrady. Ať už jste vášnivý zahradník nebo se o zahradu staráte jen občas, správné vybavení může z této činnosti udělat radostnou a efektivní práci. V tomto duchu představujeme širokou nabídku zahradního vybavení od Fieldmann, které vám pomůže vaši zahradu nejen udržovat, ale i rozkvést.

Benzínové sekačky

Tyto sekačky jsou ideální pro větší zahrady, kde je potřeba síla a mobilita bez omezení elektrickým kabelem. Benzínové sekačky Fieldmann nabízejí výkonné motory a širokou škálu nastavení výšky sečení, což zaručuje dokonalý střih trávníku podle vašich představ.

 

Elektrické sekačky

Pro menší zahrady a pro ty, kteří dávají přednost snadné manipulaci a nižší hladině hluku, jsou elektrické sekačky Fieldmann skvělou volbou. Tyto sekačky jsou efektivní, snadno ovladatelné a přátelské k životnímu prostředí.

 

Strunové sekačky Fieldmann

Ideální pro detailní úpravu okrajů trávníků a těžko dostupných míst, kde klasická sekačka nemá šanci. Strunové sekačky od Fieldmann poskytují precizní řez a jsou dostatečně flexibilní, aby zvládly i nejtěžší terén.

 

AKU Fast Power 20V

Fieldmann také nabízí řadu zahradního nářadí a vybavení, které funguje na výměnné dobíjecí baterie. To zahrnuje vše od okrajových sekaček, přes foukače listí, až po řetězové pily. Tato zařízení jsou navržena pro maximální flexibilitu a pohodlí, umožňují vám pracovat kdekoli na vaší zahradě bez potřeby elektrické zásuvky.

S Fieldmann zahradním vybavením je péče o zahradu snadnější a efektivnější než kdy jindy. Nezáleží na tom, jaké máte potřeby nebo velikost vaší zahrady, Fieldmann má to pravé vybavení, které vám pomůže dosáhnout dokonalého vzhledu vaší zeleně snadno a rychle. Připravte se na jarní sezónu s Fieldmann a užijte si krásu a klid vaší zahrady.

Tyto a další produkty najdete na e-shopu a prodejnách Planeo

CTA

Nevíte si rady s čím začít na začátku zahradní sezony? Nechte si inspirovat v našem blogu "Jaro volá".

 

Marketingové podmínky ZDE.