Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Jeden typ baterie - AKU FAST POWER 20V

AKU PROGRAM 20V FAST POWER


Program AKU FAST POWER 20V přináší revoluci v používání zahradního a dílenského nářadí. Díky univerzálnímu akumulátoru, který je součástí tohoto systému, se uživatelé mohou těšit na bezproblémovou práci bez nutnosti hledání elektrických zásuvek. Tento ekologický a úsporný přístup eliminuje potřebu benzínu, kabelů a zároveň snižuje hluk.
 
Celý systém je navržen tak, aby poskytoval maximální bezpečnost a výkon. Díky inteligentní elektronice a aktivnímu systému managementu baterie, který je vybaven mikroprocesorem, je zajištěno neustálé monitorování a regulace akumulátoru. Tento systém sleduje a řídí využití každého jednotlivého článku baterie, čímž prodlužuje její životnost a zajišťuje optimální výkon.

 

 

AKUMULÁTOR FIELDMANN CHRÁNÍ INTELIGENTNÍ ELEKTRONIKA

Maximální bezpečnost i vysoký výkon.

Bezpečnost a výkon jsou na prvním místě díky pokročilé technologii akumulátorů Fieldmann. Tyto akumulátory jsou vybaveny inteligentní elektronikou a aktivním systémem managementu baterie, který zajišťuje jejich neustálé monitorování a regulaci. Mikroprocesor sleduje stav každého článku a optimalizuje jeho využití, což zvyšuje bezpečnost, výkon a životnost baterie. Systém aktivně chrání akumulátor před potenciálními riziky, jako je přepětí, přehřátí, samovybíjení a hluboké vybití, a zároveň minimalizuje paměťový efekt, který může snižovat kapacitu baterie.

Program AKU FAST POWER 20V tak představuje ideální řešení pro všechny, kteří hledají efektivní, bezpečné a ekologické nářadí pro práci v zahradě nebo dílně. S tímto systémem se práce stává nejen jednodušší a pohodlnější, ale také šetrnější k životnímu prostředí.