Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Pomáhá s výběrem a chrání zákazníky

Značka kvality dTest

Na Planeo.cz nyní máte možnost vybírat z nabídky zboží, které uspělo v objektivním a nezávislém srovnávacím testu kvality, kterou zajišťuje obecně prospěšná společnost a největší spotřebitelská organizace v ČR – dTest. Více informací naleznete na www.dtest.cz

Velké spotřebiče

Pračka, myčka, sušička, lednice i sporáky. Výrobky, které jsou součástí každé domácnosti a život bez nich si už ani nedovedete představit. Abyste v tom nepřeberném množství značek, výrobků a druhů našli pro vás ten nejlepší, sledujte Značku kvality dTest.

Malé spotřebiče

Značka kvality dTest pro malé velké domácí pomocníky udělá radost každému, kdo váhá mezi dvěma žehličkami, vysavačem nebo rychlovarnou konvicí. Produkty za vás otestují a vy si můžete v klidu vybírat už z nasbíraných informací. Věřte, že domácí práce i vaření získají úplně nový rozměr a usnadní vám práci.

Výrobky osobní péče

Každodenní rituály denní péče o vaše tělo se můžou změnit v příjemnou zábavu a když k tomu navíc budete vědět, že získali Značku kvality dTest – nic nebrání vašemu výběru. Široká nabídka holících/stříhacích strojků, fénů, žehliček, depilátorů, kulem, osobní váhy i elektrické kartáčky. To vše, a ještě mnohem více na Planeo, s úsměvem pro všechny.