Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

TAPO - Chytrá domácnost od TP-Linku

tplinktapo-caption__logo

Chytrá domácnost
od TP-Linku

Značka TP-Link je známá především jako výrobce síťových zařízení a v posledních letech úspěšně vstoupila do segmentu chytré domácnosti. Její rodina produktů Tapo se neustále rozrůstá o nová zařízení. V současnosti řada Tapo obsahuje bezpečnostní domácí kamery, chytré zásuvky, chytré žárovky či LED pásky, chytré senzory a vypínače.

tplinktapo-intro__image

Zjednoduší život i ušetří energii

Cílem a „svatým grálem“ chytré domácnosti je vytvoření logického autonomního chování, které zpříjemní život, zlepší náladu a ušetří nervy i prostředky za energie. Stačí začít jednoduchými kroky.

tplinktapo-benefits__icon--1-1

Komplexní řešení pro celou domácnost

Chytré produkty Tapo už nejsou pouze kamery do domácnosti, jsou to také žárovky, chytré zásuvky, LED pásky, senzory, a dokonce i robotické vysavače.
Ve své Tapo aplikaci naleznete celý seznam produktů, který si již můžete pořídit a rozšířit tak svou chytrou domácnost až na několik desítek zařízení.

tplinktapo-benefits__icon--2-1

Jednoduché ovládání a instalace

Chcete si usnadnit úkony každodenního života, a to jednoduše a efektivně? Tapo zařízení Vám nabízí snadnost, jak v rámci instalace v prostoru, tak v rámci nastavení pomocí aplikace v češtině či slovenštině.
Vše je zcela intuitivní a rychlé. Zkrátka a jednoduše si produkt zakoupíte a sami zprovozníte, a to během několika minut!

tplinktapo-benefits__icon--3-1

Atraktivní cena

Myslíte, že chytrá domácnost je velký zásah do rodinného rozpočtu? S Tapo produkty zjistíte, že to tak vůbec nemusí být. Naše produkty jsou určené pro obyčejné lidi, kteří si chtějí vyzkoušet moderní vychytávky -
například ovládat světlo hlasem nebo pohybem. A to vše za velice přijatelnou cenu!

tplinktapo-benefits__icon--4-1

Chytré akce pro maximální pohodlí

Objevte potenciál chytré domácnosti s chytrými akcemi Tapo. Pomocí aplikace Tapo si můžete přednastavit plán a automaticky spravovat chytrá domácí zařízení podle svých denních zvyklostí a preferencí.
Nebo si nastavte pravidla pro automatizaci chytrých domácích zařízení – například pokud senzor pohybu zaznamená pohyb, rozsvítí se světlo na schodech. Tapo Vám nabízí neomezené možnosti nastavení!

tplinktapo-product__image--camera

Chytré. Bezpečné. Snadné.
Chytré Wi-Fi kamery

IP kamery Tapo vám poskytují pocit bezpečí a možnost sledovat zvolený prostor kdykoliv a kdekoliv. Spustí alarm i jen pro vybranou část prostoru, uloží záznam pro případné dokazování a zprostředkují oboustrannou komunikaci.

tplinktapo-image--1

Obousměrný zvuk

Pomocí obousměrného audia můžete komunikovat s poslíčkem, i když nejste zrovna u dveří, nebo se svými dětmi či domácími mazlíčky.

tplinktapo-image--2

Detekce pohybu

Jakmile u vás doma kamera detekuje pohyb, obdržíte upozornění. Aktivují se také světelné a zvukové efekty pro zastrašení nevítaných hostů.

tplinktapo-image--3

Flexibilní výběr úložiště

Ukládejte nahraná videa na kartu microSD (až 512 GB), nebo pomocí služeb cloudového úložiště Tapo Care, kde budou zaznamenány všechny vaše události až po dobu 30 dnů. Následně si je můžete pomocí aplikace Tapo prohlédnout kdykoli a odkudkoli.

tplinktapo-product__image--sensors

Ještě chytřejší domácnost,
než jste doufali.
Automatizace a senzory

Máte rádi automatické a logické chování? K tomu slouží právě chytrý hub a senzory. S jejich pomocí lze ovládat další chytré spotřebiče, ať už zásuvky, osvětlení nebo kamery. V rámci sekce inteligentní funkce v aplikaci Tapo jednoduše nastavíte každodenní akce (například co se má stát, když jdete spát) nebo automatizace mezi jednotlivými Tapo produkty.

tplinktapo-image--4

tplinktapo-image--5

tplinktapo-product__image--sockets-2

Ovládejte svá zařízení
Chytré Wi-Fi zásuvky

tplinktapo-balance__image

Úspora energií

Monitorujte napájení v reálném čase a mějte pod kontrolou celkovou spotřebu podle dne, měsíce nebo roku. Jasné a přehledné vizualizace dat vám pomohou rychle porozumět vaší spotřebě energie.

tplinktapo-intro__image

Osvětlení pod kontrolou.
Chytré Wi-Fi žárovky

Chytré žárovky a LED pásky osvětlují prostor s minimální spotřebou, barevné varianty dotváří atmosféru domova, lze je rozzářit v rytmu hudby a večer je můžete všechny vypnout z pohodlí postele. Kromě LED pásek a žárovek s klasickou paticí E27 jsou k dispozici nově i bodovky s paticí GU10. Hlasové ovládání je samozřejmostí.

tplinktapo-image--6

Zvolte si intenzitu i barvu

tplinktapo-image--7

Ekologicky úsporné osvětlení

tplinktapo-image--8

Vytvořte si časové plány

tplinktapo-product__image--cleaner

Zahajte snadnější úklid.
Robotické vysavače

Robotické vysavače patří k obrovským pomocníkům v každé domácnosti. A pokud jsou součástí chytré domácnosti, lze je ještě více zdokonalit. Například začnou vysávat ve chvíli, když odejdete do práce, nebo když jdete spát a automaticky zvolí tichý režim.

tplinktapo-image--9

Snadné nastavení pomocí aplikace Tapo

Veškeré produkty chytré domácnosti Tapo spolu navzájem spolupracují a všechny se jednoduše ovládají přes aplikaci Tapo v mobilním telefonu. Ta je dostupná v češtině i slovenštině pro telefony se systémem Android i iOS.

Stahujte aplikaci zdarma v: