Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Rádio Impuls se stává mediálním partnerem PLANEO Cupu

Impuls

Rádio Impuls se stává mediálním partnerem PLANEO Cupu

Říčany, 13. listopadu 2023 - Dvanáctý ročník Poháru mládeže FAČR, známého pod názvem PLANEO CUP, který si během let získal srdce tisíců mladých fotbalistů a fotbalistek z celé České republiky, přivítá nového mediálního partnera – Rádio Impuls. Toto partnerství přinese novou úroveň podpory tohoto prestižního turnaje, který každoročně oslavuje talent, sportovního ducha a soudržnost mladých hráčů.

PLANEO Cup se může pochlubit účastí 900 týmů z 260 klubů, zahrnující více než 18 000 mladých nadšenců. Z této impozantní sestavy se do jarních bojů v každé věkové kategorii probojuje 24 nejlepších týmů, což podtrhuje náročnost a prestiž turnaje. V rámci příprav se pořádající kluby i realizační tým PLANEO Cupu a FAČR intenzivně věnují organizaci nadcházejících zápasů, aby zajistily nezapomenutelný zážitek pro všechny účastníky.

Tomáš Opluštil, ředitel maloobchodní sítě PLANEO, zdůrazňuje význam nového mediálního partnerství: „Jsme nadšeni, že se nám podařilo získat dalšího významného partnera pro PLANEO Cup. Rádio IMPULS dlouhodobě patří k nejposlouchanějším radiovým stanicím v ČR a také se dlouhodobě významně angažuje i v „dospělém“ fotbalovém prostředí. Je mimo jiné mediálním parterem fotbalové reprezentace ČR a také řady fotbalových klubů hrajících nejvyšší českou fotbalovou soutěž. Loni se nám podařilo navázat spolupráci se značkou HISENSE, která je celosvětovým fotbalovým partnerem jak mistrovství světa, tak mistrovství Evropy. V letošním roce se partneři rozšiřují o rádio IMPULS a jsme opravdu nesmírně rádi, že i díky tomuto partnerství budeme mít možnost rozšiřovat podporu PLANEO Cupu a oslovovat další fanoušky, kteří mají fotbal v srdci a záleží jim na rozvoji našich mladých fotbalových talentů. PLANEO Cup se v průběhu času stal etablovaným a ceněným v rámci českého fotbalového společenství, a s podporou rádia IMPULS očekáváme, že ještě více podtrhneme jeho výjimečnost a budeme moct přinést ještě lepší zážitky všem účastníkům.“

To kvituje generální ředitel rádia Impuls Jiří Hrabák a dodává: “Fotbal je sice celospolečenským fenoménem, ale na PLANEO Cupu nás více než sportovní rozměr zajímá rozměr sociální. A tím jsou tisíce dětí, které tráví svůj volný čas sportem a snahou něco dokázat místo toho, aby hodiny či dny seděly u mobilních telefonů. Chtělo by se mi říct, že tady je svět ještě v pořádku.”

Rádio Impuls plánuje v souvislosti se zmíněným partnerstvím řadu akcí a rozhovorů, které budou dále zvyšovat povědomí o turnaji a zároveň přinášet zajímavý obsah posluchačům. Mimo jiné se posluchači mohou těšit na rozhovor s Janem Kollerem, oficiální tváří letošního ročníku PLANEO Cupu a dalšími ikonami české fotbalové scény.