Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Apple odhalil své novinky pro rok 2023

 

iPhone

Dosud nejprofesionálnější série produktů je zde. iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max jsou vyrobeny z leteckého titanu a přesto, že se jedná o velmi silný materiál, jsou tyto modely neuvěřitelně lehké. Moderní design, nově tvarované hrany a nastavitelné tlačítko Akce, přizpůsobí uživatelům práci s iPhonem podle jejich představ. Tyto modely budou dostupné ve čtyřech barevných provedeních – černý titan, bílý titan, modrý titan a přírodní titan. iPhone 15 a iPhone 15 Plus přichází s fantastickým matným provedení (5 nových barev) s probarveným černým sklem na zadní straně a zaoblenými hranami hliníkového těla s jemnou texturou. V obou modelech najdete Dynamic Island a vyspělou fotosoustavu, která vám pomůže zachytit každodenní momenty vašeho života.

15 Pro15

Apple Watch

Společnost Apple představuje nové pokročilé hodinky Apple Watch Series 9. Tato oblíbená řada hodinek Apple Watch se dočkala přelomových nových funkcí a stala se prvním uhlíkově neutrálním produktem v nabídce Applu. Chytré hodinky Apple Watch Ultra 2 pak navíc přináší špičkový výkon a vyšší odolnost v extrémních podmínkách. Nové magické gesto poklepáním posouvá ovládání hodinek Apple Watch na úplně jinou úroveň.

s9Ultra2

AirPods Pro

AirPods Pro 2. generace s MagSafe nabíjením (USB-C) jsou nejoblíbenější sluchátka na světě a přinášejí ještě lepší zážitek z poslechu než doposud. 2× účinnější aktivní potlačování hluku, vylepšený režim propustnosti, ještě více pohlcující prostorové audio a čtyři různé velikosti špuntů se budou líbit opravdu každému. AirPods Pro (2. generace) jsou vylepšené nabíjením přes USB-C, vyšší odolností proti prachu a bezztrátovým zvukem s Apple Vision Pro. S iOS 17 a novými funkcemi jako Adaptivní zvuk a Detekce konverzací posouvají AirPods Pro (2. generace) audio zážitek na vyšší úroveň.