Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Samsung novinky 2023

 

Samsung, přední světový výrobce elektroniky představil novou řadou produktů, které přinášejí pokročilé technologie a revoluční designy. Mezi nejnovějšími produkty patří modely Z Flip 5, Z Fold 5, Watch 6 a tabulky Tab S9, Tab S9+ a Tab S9 Ultra. Připravte se na zcela nový zážitek ve světě technologií!

samsung novinky 2023

Samsung Z Flip 5 a Z Fold 5

Samsung Z Flip 5 a Z Fold 5 jsou pokračování úspěšných modelů, které dříve ovládly trh s mobilními telefony. Z Flip 5 je kompaktní a skládací smartphone, který přichází s ještě lepšími inovacemi než jeho předchůdci. Nabízí nový flexibilní OLED displej, díky kterému se skládá do menší velikosti a vejde se do každé kapsy. Dále je vybaven výkonným procesorem, pokročilými kamerami a delší výdrží baterie, což umožňuje uživatelům mít pod palcem vše, co potřebují.

Na druhé straně Z Fold 5 přichází s ještě větším skládacím displejem, který poskytuje bezkonkurenční obrazovou kvalitu. Tento smartphone-tablet hybrid se snadno přizpůsobí vašim potřebám, ať už chcete více místa pro multitasking nebo zážitky na plné obrazovce při sledování videí nebo hraní her. Díky integrovaným prvkům S Pen mohou uživatelé kreativně vytvářet a psát jako na papíře.

 

Samsung Watch 6

Samsung Watch 6 je nejnovější chytré hodinky od společnosti Samsung a přináší řadu nových funkcí, které pomohou uživatelům sledovat jejich zdraví a zlepšit životní styl. Watch 6 má pokročilé senzory sledující srdeční frekvenci, hladinu kyslíku v krvi a kvalitu spánku. Navíc přichází s novými tréninkovými programy a asistentem pro osobní trénink, který pomáhá uživatelům dosahovat jejich cílů. Displej je vyroben z odolného materiálu a lze si ho individuálně přizpůsobit dle vkusu.

 

Samsung Tab S9, Tab S9+ a Tab S9 Ultra

Samsung Tab S9, Tab S9+ a Tab S9 Ultra jsou nejnovějšími přírůstky do řady Samsungových tabletů a jsou určeny pro uživatele, kteří vyžadují maximální výkon a produktivitu. Všechny tři modely mají vysoce kvalitní displeje s podporou QHD+ rozlišení a velmi tenké rámečky, které nabízejí bezkonkurenční vizuální zážitek.

Tab S9 a Tab S9+ jsou vybaveny výkonnými procesory, což zajišťuje hladký chod aplikací a her. Model Tab S9 Ultra je tím nejvýkonnějším, což umožňuje uživatelům plynulé střihové editace videí, náročné multitasking a nahrávání videí ve vysoké kvalitě.

Všechny tyto nové produkty jsou vybaveny nejnovějšími funkcemi, výkonnými bateriemi a špičkovými kamerami, což dává uživatelům neomezené možnosti. Samsung opět potvrzuje svou pozici na trhu s elektronikou a nabízí vynikající technologie pro každodenní použití.

samsung novinky - bonusy

Jak získáte výkupní bonus až 10 000 Kč?

  1. Objednejte si nový Samsung Galaxy.
  2. Zaregistrujte si nový Galaxy prostřednictvím novysamsung.cz od 26. 7. do 31. 8. 2023. Dokončete proces výkupu odprodáním starého zařízení jakékoliv značky.
  3. Odešlete staré zařízení.
  4. Po schválení registrace a vyplacení výkupní částky potvrďte vyplacení bonusu prostřednictvím aplikace Samsung Members v sekci „Výhody“ přímo v zakoupeném telefonu.

Jak získáte službu Samsung Care+ na 1 rok?

  1. Objednejte si u nás nový Samsung Galaxy Z Fold5 nebo Z Flip5.
  2. Aktivujte si Samsung Care+ pro své zařízení na: free2.samsungcareplus.com/cz v termínu od 26. 7. do 31. 8. 2023.
  3. Užijte si rok bez starostí.

Krytí: Náhodné poškození na 1 rok
Počet pojistných událostí: 1× nezáruční oprava
Spoluúčast: Galaxy Z Fold5 3 299 Kč, Galaxy Z Flip5 2 799 Kč

Související kategorie