Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Nově posíláme přes Zásilkovnu

V tuto chvíli tak mají naši zákazníci možnost si vyzvednout svou objednávku na více než 7 600 místech, která čítají našich vlastních téměř 100 kamenných prodejen po celé České republice a přes 7 500 výdejních míst Zásilkovny, včetně Z-BOXů.

Abychom start této spolupráce oslavili, tak v našem e-shopu www.planeo.cz nabízíme celý červen dopravu se Zásilkovnou zdarma.

Dopravu přes Zásilkovnu zdarma budou moci naši zákazníci využít po celý červen (od 1. 6. do 30. 6. 2022) a bude platit na zboží z celého e-shopu, které odpovídá podmínkám pro odeslání zboží prostřednictvím Zásilkovny. Jedná se o zboží s cenou do 20 000 Kč, hmotnosti do 10 kg a odpovídajícími rozměry. Mezi nejoblíbenější kategorie zboží, které tak lze nově odeslat pomocí této služby, patří mobilní telefony, chytré hodinky, notebooky, malé spotřebiče a sluchátka.

Možnost využití služeb Zásilkovny byla častým požadavkem našich zákazníků a už v prvních dnech po jejich spuštění předčil počet objednávek naše očekávání. Vzhledem ke stále vzrůstající oblibě je Zásilkovna skvělou příležitostí, jak podpořit náš rostoucí e-shop.