Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Princess 282984

Elektrický drtič ledových kostek, výkonný tichý motorek 55 W, robustní podstavec, kompletně rozložitelný pro snadnou údržbu, světelná kontrolka provozuCelý popis

Elektrický drtič ledových kostek Princess 282984

Elektrický drtič ledových kostek Princess 282984

  • přístroj na výrobu ledové tříště
  • světelná kontrolka provozu
  • drcení ledových kostek
  • příkon: 55 W
Elektrický drtič ledových kostek Princess 282984

Připravte si chutný nápoj s ledem

Elektrický drtič ledových kostek Princess 282984 je ideálním společníkem pro všechny milovníky domácích nápojů a koktejlů. Díky výkonnému, ale přitom tichému motoru s příkonem 55 W, můžete snadno a rychle připravit ledovou tříšť pro osvěžující letní nápoje, koktejly nebo dokonce pro chlazení ryb, ovoce a servírování dezertů.

Elektrický drtič ledových kostek Princess 282984

Praktický elektrický drtič ledových kostek Princess 282984

Přístroj nejenže vypadá skvěle díky svému robustnímu designu se stříbrnou povrchovou úpravou, ale také je navržen pro maximální uživatelský komfort a snadnou údržbu. Je kompletně rozložitelný, což zjednodušuje čištění, a jeho robustní podstavec s protiskluzovou úpravou zajišťuje stabilitu během používání. Transparentní víčko umožňuje dohled nad procesem drcení, zatímco světelná kontrolka provozu a přepínač zapnuto/vypnuto zaručují jednoduché ovládání a bezpečnost používání.

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní a technické specifikace se mohou v průběhu času změnit bez předchozího upozornění.