Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

LEGO® Dýňová farma 21248

Stavebnice Minecraft s dýněmi, doporučený věk 8+, počet kostek 257, obsahuje hlavní postavu SteveaCelý popis

Lego Minecraft Dýňová farma

LEGO® Minecraft 21248 Dýňová farma

  • vhodné pro děti 8+
  • v sadě 257 kostek
  • stavebnice Minecraft s dýněmi
  • aplikace LEGO® Builder
  • tvořivá, hravá, zábavná
Dítě hrající si s Legem Minecraft Dýňová farma

Dobrodružství na dýňové Farmě

Pro všechny malé stavitelé a fanoušky Minecraftu je tady stavebnice LEGO® Minecraft 21248 Dýňová farma, která přináší do dětských pokojů kousek tohoto oblíbeného virtuálního světa. Tato LEGO® sada s 257 kostkami je vhodná pro děti od 8 let a nabízí nejen hodiny zábavy, ale i rozvoj kreativity a jemné motoriky. Stavebnice LEGO® umožňuje vytvořit bažinatou scénu s mnoha možnostmi přestavby, což znamená nekonečné příležitosti pro hru a objevování nových dobrodružství.

Hlavní hrdina Minecraftu v dýňovém domě

Steve a jeho dýňový domek

Hlavním hrdinou této stavebnice LEGO® Minecraft je postava Stevea, který žije v útulném domku ve tvaru dýně. Dům je plně vybavený – najdete zde postel, řemeslný stůl, pec, a dokonce i lampu ve tvaru žáby. Kromě toho stavebnice obsahuje žábu, loďku a spíž s potřebami pro pečení dýňového koláče. Venku na Stevea čeká jeho dýňové pole, které pečlivě opečovává pomocí motyky. Tato sada LEGO® je perfektní pro představivost, kde děti mohou napodobit každodenní činnosti a péči o vlastní farmu.

Hlavní hrdina stavebníce LEGO v boji s čarodějnicí

Boj o život a LEGO® Builder

Zdánlivě klidný život na farmě se však může kdykoliv změnit v napínavou bitvu. Když se objeví zlá čarodějnice, začíná pořádná akce a boj o přežití. Steve se musí bránit pomocí svého luku proti lektvarům, které po něm zákeřně hází. Ještě větší porci zábavy si pak můžete užít prostřednictvím aplikace LEGO® Builder, která umožňuje model přibližovat a otáčet ve 3D, což přináší nový rozměr hraní. Tato stavebnice LEGO® Minecraft 21248 Dýňová farma je skvělým dárkem pro každého malého fanouška Minecraftu a LEGO®, který miluje pořádnou dávku dobrodružství.

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní a technické specifikace se mohou v průběhu času změnit bez předchozího upozornění.