Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

ETA 422290000 BARELLO

Víceúčelový vysavač, příkon vysavače 1400 W, typ filtrace sáčkový, typ konstrukce podlahový, akční rádius / dosah 8 m, hlučnost 89 dB, objem prachového sáčku nebo nádoby 2.5 lCelý popis

Víceúčelový vysavač ETA Barello 4222 90000

  • suché i mokré vysávání a foukání vzduchu
  • silný motor a kvalitní HEPA filtr
  • objem odpadní nádoby 11 l
  • čtyři kolečka otočná o 360 stupňů
  • příslušenství pro úklid v každém prostoru

Perfektní výkon s vysavačem ETA

Perfektní úklid v každé místnosti vašeho domova, ale i v dílně a na dalších místech zvládnete s víceúčelovým vysavačem ETA Barello 4222 90000, který je vhodný na každý druh podlah a nabídne vám suché i mokré vysávání. O prvotřídní výkon se postará silný motor s příkonem 1 400 W a účinnou filtraci zachycených nečistot zajistí kvalitní HEPA filtr. Vysavač ETA Barello lze použít jako bezsáčkový i sáčkový typ, neboť je vybaven velkou odpadní nádobou o objemu 11 l, kterou lze využít také s 2,5l prachovým sáčkem. Navíc s permanentním textilním sáčkem budete šetřit peníze i životní prostředí.

Snadné a pohodlné vysávání

Víceúčelový vysavač ETA Barello 4222 90000 v černožlutém designu má opravdu stabilní konstrukci se čtyřmi kolečky otočnými o 360 stupňů, což vám při úklidu zajistí snadnou manipulaci a pohyb v různých prostorách. To navíc doplní velký akční rádius 8 m. K přenášení pak užijete pohodlné madlo. Kromě klasického úklidu vás vysavač ETA nejen na podzim potěší také praktickou funkcí foukání vzduchu, která vám pomůže sklidit z cest listí a nánosy nečistot.

Úklid v každém prostoru

S pomocí praktického příslušenství uklidíte s víceúčelovým vysavačem ETA Barello 4222 90000 kdekoliv a velmi snadno. Parketová hubice 2v1 má vyměnitelné nástavce na tvrdé podlahy jako jsou například parkety, plovoucí podlaha, lino či dlažba. Kartáčový nástavec je určen na suché vysávání a gumový na mokré. Do úzkých prostor a jiných těžko dostupných míst se s vysavačem dostanete díky štěrbinové hubici a kartáčku s jemnými štětinami, jenž šetrně odstraní prach i pavučiny ze zdí, nábytku, obrazů a dalších míst a vybavení.

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní a technické specifikace se mohou v průběhu času změnit bez předchozího upozornění.