Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Výhodné cestování s Yenkee

Plánujete svou další dobrodružnou cestu? S Yenkee máte výhodu na dosah ruky.

Využijte slevový kód "cestovani20" a ušetřete při nákupu sluchátek, reproduktorů, powerbank a držáků do auta od Yenkee. S našimi kvalitními produkty si užijete každou cestu do plného.

Hledáte sluchátka, která vám přinesou dokonalý hudební zážitek?

Potom by vám neměla uniknout značka Yenkee! Sluchátka Yenkee nabízí špičkovou kvalitu zvuku, moderní design a skvělou funkčnost, díky kterým si budete moci vychutnat svou oblíbenou hudbu, filmy a hry na maximum.

Ať už dáváte přednost bezdrátovým sluchátkám přes hlavu pro dokonalé ponoření se do zvuku, špuntovým sluchátkům s aktivním potlačením hluku pro nerušený poslech, nebo stylovým sluchátkům True Wireless pro maximální volnost pohybu, značka Yenkee má pro vás to pravé.

Připravte se na pořádný hudební nářez. 

S Bluetooth reproduktory Yenkee si můžete vychutnat své oblíbené skladby kdykoli a kdekoli. Ať už pořádáte velkou party, relaxujete na zahradě, nebo si jen chcete zpříjemnit den doma, reproduktory Yenkee vám vždycky zaručí skvělý zvukový zážitek.

Nabízíme malé a kompaktní reproduktory, které si snadno vezmete kamkoliv s sebou, středně velké reproduktory s perfektním poměrem ceny a výkonu, a také výkonné reproduktory, které rozproudí i tu největší párty.

Už nikdy bez šťávy.

Stalo se vám někdy, že vám v ten nejméně vhodný okamžik došel v telefonu nebo tabletu proutek? S powerbankami Yenkee se vám to už nikdy nestane. Tyto praktické pomocníky si můžete vzít kamkoliv s sebou a mít jistotu, že svá zařízení vždycky nabijete, ať už jste doma, v práci, na cestách nebo třeba na dovolené.

Ať už hledáte malou a lehkou powerbanku, kterou si snadno schováte do kapsy, nebo výkonnou powerbanku, která dokáže několikrát nabít i váš notebook, značka Yenkee má pro vás to pravé řešení.

Bezpečně a pohodlně na cestách.

Jízda autem by měla být především bezpečná a pohodlná. Ať už používáte navigaci, telefonujete přes handsfree, nebo si jen chcete zpříjemnit cestu poslechem hudby, držáky do auta Yenkee vám to umožní bez toho, abyste museli sundávat ruce z volantu.

Nabízíme držáky na palubní desku, držáky do ventilace, držáky na opěrku hlavy a univerzální držáky, které se přizpůsobí většině telefonů.