Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Tiskárny HP+ myslí dopředu na všechno!

hp instaink
Hledáte jednoduchý a efektivní způsob, jak mít vždy dostatek inkoustu pro svou tiskárnu? S Instant Ink od značky HP už nebudete muset řešit prázdné kazety nebo tonery. Máme pro vás revoluční řešení, které zajistí, že budete vždy zásobováni originálním inkoustem přímo u vás doma.

Služba Insta Ink
  • Výběr Tiskárny: Pořiďte si kompatibilní tiskárnu HP, která podporuje službu Instant Ink.
  • Předplacený Tisk: Za měsíční poplatek již od 44 Kč získáte předplatné, které zahrnuje originální inkoust HP.
  • Bezstarostný Tisk: Už nikdy nebudete muset řešit nákupy inkoustu. Služba Instant Ink pokrývá vše, od inkoustu až po doručení a recyklaci prázdných kazet.
  • Efektivita: Vyberte si svůj vlastní plán a vaše tiskárna si sama objedná nový inkoust, ještě předtím, než ho budete potřebovat. Můžete ušetřit až 70 % na inkoustu!
Jak získat novou tiskárnu a předplatné:
  • Zakupte si kompatibilní tiskárnu HP během platnosti akce.
  • Zaregistrujte se na webových stránkách značky a vytvořte si svůj vlastní plán Instant Ink, který ovlivní i měsíční poplatek.
  • Vaše tiskárna musí být připojena k Wi-Fi, a budete potřebovat e-mail a ověřený způsob platby pro fakturaci.

O vše ostatní se postará HP a vaše nová tiskárna. Užijte si bezstarostný a výhodný tisk s Instant Ink od značky HP. Pro více informací navštivte oficiální stránky značky HP.

hp + ceny

Co to je HP+?

HP+ je revoluční inteligentní tiskový systém, který vám ulehčí život a přináší mnoho výhod. Vaše tiskárna bude vždy připravená na akci, protože je propojena s cloudem, což znamená, že je nejen chytrá, ale také vždy aktuální a zabezpečená. Díky funkci samoopravy Wi-Fi se vyhnete problémům s připojením. Když si pořídíte tiskárny podporující HP+, získáte až 6 měsíců předplatné na inkoust, což zaručí dostatek barvy pro všechny vaše dokumenty. Po uplynutí této lhůty budete platit měsíční poplatky až do zrušení služby.

S tiskárnami HP+ tisknete snadno a efektivně. Díky aplikaci HP Smart můžete tisknout přímo z ruky a využívat pokročilé funkce, jako je skenování nebo mobilní fax. HP+ zahrnuje i nový systém monitorování nastavení s inteligentními výstrahami, který dokáže identifikovat a chránit vaše zařízení před malwarovými útoky. Tisk s HP+ není jen chytrý, ale také ohleduplný k životnímu prostředí, díky službě Instant Ink je recyklace inkoustových kazet snadná. Koupí vybraných