Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Sleva 20 % při nákupu na splátky na vybrané kategorie

Užijte si slevu 20 % na splátky vybrané kategorie v hodnotě nad 2 500 Kč! Akce platí od 15. 4. do 31. 5. 2024. Uvedená cena na splátky platí při využití splátkového produktu Desetina plus od COFIDIS a.s., Home Credit a Inbank. 

Například, když si zakoupíte zboží v hodnotě 12 500 Kč, cena s 20% slevou na splátky bude pouze 10 000 Kč! Reprezentativní příklad: Cena zboží 10 000 Kč s přímou platbou 0 Kč. Výše úvěru 10 000 Kč, počet měsíčních splátek 11, výše měsíční splátky 1 027 Kč, za úvěr celkem zaplatíte 11 297 Kč, roční úroková sazba 25,59 %, RPSN 25,60 %, úvěr bez pojištění schopnosti splácet.

Poskytovatelem úvěrů je COFIDIS a.s. Tento prodejce je zprostředkovatelem úvěru jako samostatný zprostředkovatel a zastupuje na základě smlouvy o spolupráci poskytovatele úvěru. Nemáte na to hotovost? Žádný problém! Získejte úvěr od COFIDIS a.s. a splácejte měsíčně pouze 1 027 Kč. Minimální hodnota úvěru je 2 500 Kč.

Chytré telefony

Smart telefony najdete na našem webu snadno a rychle. Svoji objednávku vytvoříte v klidu a pohodlí svého domova, vyberete způsob doručení, platby a následně se už jen můžete těšit na svoji objednávku, kterou vám doručíme až domů nebo na některou z našich poboček.

Herní konzole

Herní konzole se postarají o nezapomenutelné zážitky aktivním i občasným hráčům. Nezáleží na tom, zda patříte mezi příznivce PlayStationu, Xboxu nebo dáváte přednost Nintendu. Vybírat můžete herní konzole na TV různých generací i variant. Nabídka obsahuje i mnoho nových parťáků v podobě LED TV, OLED televizí a mnoha dalších. 

Chytré hodinky

Chytré hodinky jsou právem řazeny mezi nejoblíbenější doplněk mobilů. Smart hodinky přináší bohatou nabídku funkcí, které vám usnadní život. Můžete z nich pohodlně ovládat hudbu i spravovat kalendář. Zobrazují notifikace, přičemž některé umožňují volání a psaní SMS. Smartwatch, od Apple,  Garmin nebo Samsungu vám skvěle poslouží i při sportu.

Marketingové podmínky ZDE