Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Novinky Samsung Galaxy A55 a Galaxy A35

Samsung A55 a A35

Nový telefon Samsung Galaxy A55 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní a spolehlivý přístroj. S jeho velkým 6,5palcovým displejem s vysokým rozlišením a živými barvami si užijete sledování videí, prohlížení fotek i čtení textu s nevídanou pohodou. Díky technologii Super AMOLED budou barvy na displeji ještě více vynikat.

Pod kapotou telefonu najdete výkonný osmijádrový procesor spolu s grafikou od AMD, což zajistí, že telefon bude běhat hladce a bez problémů, i když používáte náročné aplikace nebo hry. S 8 GB operační paměti a volbou mezi 128 GB a 256 GB úložištěm budete mít dostatek místa pro všechny vaše aplikace, fotky a videa.

Velkou výhodou je i baterie s kapacitou 5 000 mAh, která zajistí, že telefon vydrží celý den bez nutnosti dobíjení. A když už bude potřeba, podpora rychlého nabíjení 25W zajistí, že baterie bude opět plná v mžiku.

Pro milovníky fotografování je Samsung Galaxy A55 vybaven trojitým zadním fotoaparátem. Hlavní senzor má rozlišení 50 Mpx a díky optické stabilizaci obrazu zachytíte ostré a detailní snímky i v pohybu. Širokoúhlý objektiv s 12Mpx a makro snímač s 5Mpx doplní vaše možnosti fotografování o zajímavé perspektivy. A pro všechny vaše selfie má telefon kameru s rozlišením 32 Mpx, takže vaše autoportréty budou vypadat skvěle.

Design telefonu je moderní a elegantní, s plochou přední a zadní stranou a zaoblenými rohy. Díky minimálně vystupujícím fotoaparátům telefon působí velmi štíhle a je pohodlný na držení.Pokud hledáte spolehlivý, výkonný a stylový telefon, Samsung Galaxy A55 je skvělou volbou, která splní požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů.

K nákupu Samsung Galaxy A55 jako dárek Samsung Galaxy Buds FE 

Samsung A55 a A35

Získejte dvojnásobnou radost z vašeho nového Samsung Galaxy A55. Při nákupu od 11. března do 21. dubna získáte navíc jako dárek skvělé bezdrátové sluchátka Samsung Galaxy Buds FE. Stačí se jednoduše zaregistrovat ve službě Samsung Members v sekci „Výhody“ v rámci bonusové akce.

Jak na registraci?
1. Nakupte: Zakupte si Samsung Galaxy A55 v uvedeném období.
2. Zaregistrujte se: Zaregistrujte svůj nový telefon v aplikaci Samsung Members v sekci „Výhody“ během bonusové akce.
3. Získejte e-voucher: Po schválení registrace obdržíte e-voucher přímo v aplikaci Samsung Members.

4. Získejte bonus: Využijte e-voucher na stránce www.novysamsung.cz do 15. května 2024 a získáte svá nová bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds FE.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a vychutnejte si nejen výkon a design nového telefonu, ale i skvělý zvuk s bezdrátovými sluchátky Samsung Galaxy Buds FE.


Samsung A55 a A35

Samsung Galaxy A35 je dalším telefonem, který přichází na trh a je určen pro ty, kteří hledají kvalitní zařízení za příznivou cenu. Tento model je vybaven 5G technologií pro rychlé internetové připojení a nabízí řadu funkcí, které uspokojí potřeby běžných uživatelů i náročnějších zákazníků.

Telefon se může pochlubit procesorem Exynos 1380, který poskytuje dostatečný výkon pro většinu aplikací a her. S minimálně 6 GB operační paměti a 50Mpx zadním fotoaparátem nabízí Galaxy A35 plynulý chod a schopnost zachytit vynikající fotografie.Pokud jde o fotografování, Galaxy A35 není pozadu. Hlavní 50Mpx kamera spolu s dalšími senzory umožňuje pořizovat kvalitní snímky pro každou příležitost. Ať už jde o rodinné oslavy, výlety do přírody nebo noční scény, s tímto telefonem získáte jasné a detailní fotografie.

Baterie s kapacitou 5 000 mAh zajistí, že váš telefon vydrží bez problémů celý den na jedno nabití, a podpora rychlého nabíjení 25W umožní rychlé doplnění energie, když je to nejvíce potřeba.

Design telefonu je čistý a elegantní, s aktualizovaným vzhledem, který odpovídá současným trendům. Tenké rámečky a výřez v displeji pro selfie kameru dávají tomuto modelu moderní vzhled, zatímco pohodlné držení zajišťuje, že telefon bude vždy pohodlně sedět ve vaší ruce.

K nákupu Samsung Galaxy A35 jako dárek Samsung Galaxy Fit3

Samsung A55 a A35

Získejte dvojnásobnou radost z vašeho nového Samsung Galaxy A35. Při nákupu od 11. března do 21. dubna získáte navíc jako dárek skvělé chytré hodinky Samsung Galaxy Fit3. Stačí se jednoduše zaregistrovat ve službě Samsung Members v sekci „Výhody“ v rámci bonusové akce.

Jak na registraci?
1. Nakupte: Zakupte si Samsung Galaxy A35 v uvedeném období.
2. Zaregistrujte se: Zaregistrujte svůj nový telefon v aplikaci Samsung Members v sekci „Výhody“ během bonusové akce.
3. Získejte e-voucher: Po schválení registrace obdržíte e-voucher přímo v aplikaci Samsung Members.

4. Získejte bonus: Využijte e-voucher na stránce www.novysamsung.cz do 15. května 2024 a získáte své nové chytré hodinky Samsung Galaxy Fit3.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a vychutnejte si nejen výkon a design nového telefonu, ale i skvělé chytré hodinky Samsung Galaxy Fit3.