Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Renewd® – iPhony dostupnější a zelenější

Renewd

Potřebujete nový iPhone, ale koupě by pro vás znamenala výrazný zásah do rozpočtu nebo je pro vás důležitá udržitelnost? Pak má pro vás společnost Renewd® ideální řešení. Její cíl je jednoduchý – vracet do oběhu telefony od značky Apple, ze kterých by se jinak zbytečně stal elektronický odpad. Vy si tak můžete pořídit iPhone za zlomek ceny zbrusu nového modelu. Nejde přitom o repasované smartphony – Renewd® smartphony obsahují originální komponent. Můžete se tak spolehnout, že si zachovají svou prémiovou kvalitu, jako kdyby před chvíli opustili továrnu Apple. 

Každý iPhone Renewd® byl důkladně zkontrolován a vyčištěn certifikovanými odborníky a otestován oficiálním softwarem od výrobce. Tímto způsobem společnost Renewd® zajišťuje, že každý smartphone obsahuje funkční díly, je technicky v bezvadném stavu a nehrozí u něj technická závada způsobená použitím padělků nebo dílů jiných výrobců. Smartphone Renewd® je dodáván v obalu z recyklovaných materiálů a je vybaven nejnovějším dostupným softwarem.

V případě, že se s vaším smartphonem Renewd® něco stane, máte nárok na dvouletou záruku a můžete využít službu bezplatného vyzvednutí a vrácení.

Renewd®: Zelenější a cenově dostupnější!

Proč zvolit repasované iPhony od Renewd®?

  • Originální komponenty Apple.

  • Přísná kontrola kvality.

  • Originální příslušenství Apple.

  • Dokonalý stav.

  • Aktuální operační systém.

  • Nižší cena.

  • Ekologický přístup.

  • 2 roky záruka.

Dopřejte smartphonům jejich druhý život

Telefony pro ty, kterým záleží na životním prostředí

Může se stát, že zrovna váš iPhone na sobě bude mít stopy mírného používání – jde přeci jen o telefon z druhé ruky. Renewd® však zaručuje, že půjde maximálně o kosmetický nedostatek.

Každý iPhone odchází k zákazníkům po více než 80 technických kontrolách. Mezi ně patří třeba kontrola dotykové vrstvy displeje, konektivity, reproduktorů či konektorů, ale i ověření že nebyl poškozen vlhkostí. Životnost baterie pak neklesne pod 85 % oproti zcela novému modelu. A kdyby telefon i tak zlobil, můžete ho jednoduše reklamovat díky klasické dvouleté záruce.

Na výrobu nového iPhonu se spotřebuje přibližně 100 litrů vody a vznikne u toho 55 kilogramů emisí CO2. Koupí obnoveného telefonu od Renewd® tak tuto zátěž pro životní prostředí odbouráte. Může se vám zdát, že taková drobnost planetu nespasí, ale každá pomoc se počítá.

Navíc pomůžete hned dvakrát – Renewd® za každý prodaný kus totiž přispěje neziskové organizaci WeForest. Ta se svými projekty snaží obnovit zalesnění v různých částech Země. V rámci této spolupráce se podařilo zasadit přes 130 hektarů lesa v Etiopii.