Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Novinka Xiaomi Pad 6S Pro: Velké věci s větší obrazovkou

Představujeme vám nejnovější přírůstek do naší široké nabídky tabletů – Xiaomi Pad 6S Pro. Tento tablet přináší „Velké věci s větší obrazovkou“ a je skutečným ztělesněním produktivity a kreativity. S jeho 12.4" 3K crystal-clear displejem s frekvencí 144Hz a poměrem stran 3:2 pro přirozené čtení obsahu je Xiaomi Pad 6S Pro ideální volbou pro každého, kdo hledá perfektní spojení výkonu a vizuální kvality.

vzor

Xiaomi Pad 6S Pro 12,4" 8/256 Gray

Tablet, procesor Snapdragon 8 Gen 2, RAM 8 GB, vnitřní paměť 256 GB, displej 12,4" 3048 × 2032 294 ppi, Bluetooth 5.3, hlavní fotoaparát 50 MPx, hloubkový fotoaparát 2 MPx, přední fotoaparát 32 MPx

  • Úchvatný displej: 12.4" 144Hz 3K crystal-clear displej poskytuje ostrý a plynulý obraz, zatímco poměr stran 3:2 optimalizuje čtení a prohlížení obsahu.
     
  • Neuvěřitelná produktivita a kreativita: Díky systému Xiaomi HyperOS a podpoře procesoru Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform se jedná o jeden z nejvýkonnějších tabletů na trhu.
     
  • Rychlé nabíjení a dlouhá výdrž baterie: S podporou 120W HyperCharge nabíjení a kapacitou baterie 10000mAh si užijete dlouhé hodiny práce nebo zábavy bez potřeby častého dobíjení.
  • Pohlcující zvukový zážitek: Šest reproduktorů společně s podporou Dolby Vision® a Dolby Atmos® zajišťuje pohlcující stereo zvuk pro dokonalý multimediální zážitek.

vzor

Speciální nabídka

  • Sleva 1 000 Kč na nákup: Udělejte krok vpřed a přivítejte do svého života nejnovější technologie s Xiaomi Pad 6S Pro. Při nákupu tohoto tabletu automaticky získáte slevu 1 000 Kč. Tato okamžitá sleva vám umožní užít si špičkový produkt Xiaomi za ještě přívětivější cenu. Ať už hledáte zařízení pro práci, studium, nebo zábavu, Xiaomi Pad 6S Pro je dokonalou volbou pro každého, kdo ocení vysoký výkon, krystalicky čistý obraz a plynulé uživatelské prostředí.
  • Pouzdro na tablet za 1 Kč: Abychom zajistili, že váš nový Xiaomi Pad 6S Pro bude vždy chráněn a v bezpečí, přidáváme k němu exkluzivní pouzdro na tablet za symbolickou cenu 1 Kč. Toto elegantní a praktické pouzdro nejen ochrání váš tablet před poškrábáním a nárazy, ale také přidá na jeho estetické hodnotě. Pouzdro bylo speciálně navrženo pro Xiaomi Pad 6S Pro, což znamená, že perfektně padne a poskytne snadný přístup ke všem portům a ovládacím prvkům. Využijte této nabídky a získejte komplexní ochranu pro váš tablet za pouhou korunu.

 

Xiaomi Pad 6S Pro není jen dalším tabletem na trhu, je to vaše brána k novým možnostem, kde produktivita a kreativita jdou ruku v ruce s vynikající kvalitou obrazu a zvuku. Objevte nový způsob, jak užívat si obsah, tvořit a pracovat s tabletem, který překračuje očekávání.

Nechejte se inspirovat a získejte svůj Xiaomi Pad 6S Pro dnes – a to vše s exkluzivními výhodami speciální nabídky!