Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Apple

Apple spojuje lidi, vize různých osobností a staví na hodnotách co přinášejí výjimečné výsledky. Tato společnost je inspirativní a vytváří komunitu, která dokáže přinášet kouzelné zážitky prostřednictvím svých výrobků. Díky Apple se můžete stát sami sebou, plnit si své sny, touhy a dosahovat těch nejlepších výsledků.

autorizovaný prodejce Apple

Apple spojuje lidi, vize různých osobností a staví na hodnotách co přinášejí výjimečné výsledky. Tato společnost je inspirativní a vytváří komunitu, která dokáže přinášet kouzelné zážitky prostřednictvím svých výrobků. Díky Apple se můžete stát sami sebou, plnit si své sny, touhy a dosahovat těch nejlepších výsledků.

apple community

Psal se rok 1984, když Apple uvedl na trh počítač Macintosh – ten jednou provždy změnil pohled na osobní technologie. Dnes je společnost Apple se svým portfoliem produktů jako iPhone, iPad, Mac a Apple Watch celosvětovým lídrem inovací. Díky jejich pěti softwarovým platformám (iOS, iPadOS, macOS, watchOS a tvOS) se všechna zařízení Apple snadno používají a výborně mezi sebou komunikují. S jejich převratnými službami App Store, Apple Music, Apple Pay a iCloud je život mnohem pohodlnější a zábavnější.

Špičkové produkty bez kompromisů

Etika a dodržování jasně daných pravidel i předpisů, dělá z produktů Apple ty nejlepší na světě. Mezi špičkové produkty patří nejen iPhone, Mac a výše zmiňované, ale i AirPods, AirTags, Apple Arcade, Apple Books, Apple Podcasts, Apple TV a iPod touch.


Žhavé novinky od Apple

Neodolatelný, nedosažitelný – Nový MacBook Pro

Apple přináší nejvyspělejší čipy M3, M3 Pro a M3 Max, které se vyrábějí 3nanometrovou technologií a používají nadčasovou architekturu GPU. Díky tomu získal nový MacBook větší rozměr a posunul své možnosti na novou úroveň. Nadupaný grafický výkon mění pravidla hry a připraví vám dokonalou pastvu pro oči. Dynamická mezipaměť optimalizuje rychlou paměť na čipu a dramaticky navyšuje průměrné využití GPU. Užijte si detailně vykreslené hry než kdy jindy a při zpracování geometrických obrazců až 2,5× rychlejší rendrování při vizuálně komplikovanějších herních scénách. 18 biliónů operací za sekundu, až o 80 % vyšší výkon CPU nebo baterie, která dlouho vydrží. Na vaši práci, zábavu či grafické tvoření máte celý den a nemusíte řešit výdrž baterie ani rychlost, která je u nových čipů Apple přímo zázračná. Všechny modely MacBooků jsou totiž stejně rychlé, ať už jsou připojené k napájení nebo jedou na baterii. Svůj MacBook Pro si vybere opravdu každý. Je libo LCD 14 nebo 16palcovou nálož extrémně dynamického rozsahu umožňující zobrazovat HDR obsah s vysokým jasem? Obraz i zvuk ostrý jako břitvu nebo zabezpečení pouhým dotykem prstu? MacBook Pro má prostě styl.


Apple iMac

iMac

Sedm hravých barev nového iMac 24" M3 vás bude bavit. Supervýkonný čip M3 spojuje procesor, grafiku, paměť a další komponenty. Celý počítač je tak uschován v tenkém 11,5milimetrovém těle. Fantastická 24palcová obrazovka Retina s rozlišením 4,5K vám nabídne dostatek prostoru pro multitasking, hry, grafické programy i působivé filmy. FaceTime HD kamera s rozlišením 1 080 pixelů, prvotřídní reproduktory, bleskově rychlé porty Thunderbolt, rychlejší přenosy díky Wi-Fi 6E a magnetický napájecí konektor v barvě počítače – to je nová řada proslulých Apple iMac.


Apple iPhone

Apple iPhone 15

Nadupaný iPhone 15 nabízí množství novinek, které vám vezmou dech. Ať už je to nový konektor USB-C, vylepšený fotoaparát, designově zaoblenější tvary, živý panel Dynamic Island nebo špičkový čip. Rozhodně se je na co těšit. Chcete Apple iPhone 15 s displejem Super Retina XDR s OLED technologií v některé z jeho úžasných 5 barvách? Nebo se rozhodnete pro nadčasový Apple iPhone 15 Pro Max, který se zrodil z titanu a přináší převratný čip A17 Pro? Je to jen na vás a nebojte se. S výrobky Apple nemůžete šlápnout vedle.

Apple Watch

Apple Watch

Minimalistický design, vysoká odolnost a pokročilé funkce, které nenechají nikoho na pochybách, že Apple je společnost, co mění svět k lepšímu. Hodinky Apple jsou ideální volbou pro majitel iPhonů, jejichž základem je neustále aktualizovaný a perfektně propracovaný systém watchOS. Vydejte se na cestu za aktivnějším, zdravějším a bezpečnějším životem s hodinkami Apple Watch řady 9 a propojte se světem jediným gestem. Souboj titánů pak můžete vyhrát jedině s nejschopnějšími, uhlíkově neutrálním hodinkami Apple Watch Ultra 2, s nimi můžete začít kouzlit.


Apple AirPods Pro

AirPods Pro

Už žádné kompromisy, bezdrátová sluchátka Apple AirPods Pro 2gen Magsafe USB-C jsou tou nejlepší volbou. Jsou remasterované do poslední noty, nabízejí ještě lepší kvalitu zvuku s čipem H2, personalizovaný poslech a čtyři velikosti pružných silikonových špuntů. Delší výdrž baterie pro celodenní hudební zážitek a s MagSafe nabíjecím pouzdrem dokonce až 30 hodin. Tenhle koncert si nemůžete nechat ujít – už neváhejte. Sluchátka Apple AirPods jsou vysoce kvalitním zařízení, které posunou poslech vaší muziky na novou úroveň.

Nejprodávanější produkty značky