Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Úspěch v prestižní soutěži ShopRoku

PLANEO dosáhlo významného úspěchu v prestižní soutěži ShopRoku.

Jsme pyšní, že náš e-shop Planeo.cz získal významná ocenění v 15. ročníku soutěže ShopRoku, kterou pořádá Heureka Group. Tato soutěž hodnotí internetové obchody na základě zpětné vazby od reálných zákazníků a odborné poroty, což zaručuje její objektivitu a prestiž.

PLANEO se umístilo se na 3. místě v kategorii elektro a na 2. místě v kategorii bílého zboží. Tato ocenění potvrzují, že Planeo.cz patří mezi špičku v oblasti zákaznického servisu a inovací na trhu. O to víc nás těší, že jsme jako e-shop na trhu teprve od roku 2020, a přesto se nám podařilo rychle dosáhnout těchto úspěchů.

Ředitel Planeo.cz, sdílí: "Jsme nesmírně hrdí na ocenění získaná v soutěži ShopRoku. To potvrzuje, že naše snaha o skvělý zákaznický servis a nabídka kvalitního sortimentu, jsou správnou cestou k úspěchu. Tyto úspěchy nás zároveň motivují k dalšímu zlepšování."

Ocenění z ShopRoku považujeme za potvrzení důvěry našich zákazníků a odborníků v oboru a slibujeme, že naše služby budeme nadále rozvíjet, abychom i nadále splňovali vaše očekávání na nejvyšší možné úrovni.

Velké poděkování patří vám, našim zákazníkům, za vaši neustálou podporu a důvěru, kterou do nás vkládáte. Je to pro nás závazek i motivace neustále zlepšovat naše služby a nabídku.

S úsměvem pro všechny PLANEO